Raport HR - Automatyzacja procesów rekrutacyjnych
Zapraszamy do lektury raportu poświęconego automatyzacji procesów rekrutacyjnych.
2016-05-04, 10:57

Raport do pobrania w załączniku po prawej stronie.

Eksperci wypowiadający się w raporcie:

• Jolanta Dąbrowska

Posiada blisko 10-cio letnie doświadczenie w obszarze twardego i miękkiego HR-u, w czasie którego realizowała min. działania w zakresie: rekrutacji, szkoleń, ocen okresowych, systemów motywacyjnych i employer brandingu. Obecnie jako HR Manager w firmie VULCAN jest odpowiedzialna za politykę personalną.

• Joanna Kamińska

Od 10 lat związania z branżą HR, psycholog organizacji, trener biznesu. Obecnie Specjalista ds. Personalnych w Grupie Balex Metal, a także autorka bloga www.HRzPasja.pl oraz współzałożycielka
społeczności kobiet przedsiębiorczych www.frontwoman.pl

• Weronika Sierant

HR Manager w firmie Smart MBC. Weronika Sierant jest certyfikowanym Konsultantem Thomas International. Na co dzień zajmuje się wykonywaniem analiz psychometrycznych metodą Thomas International, które wykorzystuje do rekrutacji pracowników średniego i wyższego szczebla oraz planowania ich rozwoju.

• Dariusz Krzemiński

HR Menedżer z ponad 20 letnim stażem, z doświadczeniem w firmach Polskich i międzynarodowych korporacjach (URSA, Nordea, Wirtualna Polska, E&Y, SMG/KRC). Wykładowca HRM w kilku uczelniach.

• Teresa Bęben

Rekruter z pasją do rekrutacji i społecznik z pasją do przedsiębiorczości. Odkrycie HR w konkursie bohaterowieHR 2014. Na co dzień odpowiada za przygotowanie i prowadzenie procesów rekrutacyjnych oraz działania employer brandingowe. W wolnym czasie czyta, organizuje, pisze i rozwija swój potencjał. Prowadzi bloga Agencji Zatrudnienia CRAFTS pod adresem: http://blog.apt-crafts.pl/Blog.