Biuro Prasowe Smart MBC
Podręcznik na start! - onboarding
Zapraszamy do lektury wywiadu z Sandrą Kluzą, Executive Director w firmie Smart MBC.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-10-04, 13:00
Szukasz pracy, nie mając doświadczenia? Poznaj 3 cechy, na które warto postawić
Zapraszamy do lektury artykułu, który powstał przy współpracy z portalem rozwojosobistypopolsku.pl!
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-06-22, 09:22
Raport REKRUTACJA I RYNEK PRACY 2016
Chcesz zapoznać się z prognozą sytuacji na rynku pracy w 2016 roku? Nasi eksperci podpowiadają na co zwrócić uwagę!
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-06-06, 15:02
Testy badające cechy osobowości - jak sprawdzają się w procesie rekrutacji?
Zapraszamy do lektury recenzji SOFTSkill autorstwa Pani Eweliny Stachowiak.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-06-06, 07:39
Employer Branding - jakie narzędzia i strategie wybrać, by być skutecznym (nawet przy niskim budżecie)?
W poszukiwaniu talentów na rynku pracy nikt już nie pyta o to, czy warto dbać o wizerunek pracodawcy, lecz w jaki sposób go kreować.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-05-24, 13:25
Raport HR - Automatyzacja procesów rekrutacyjnych
Zapraszamy do lektury raportu poświęconego automatyzacji procesów rekrutacyjnych.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-05-04, 10:57
Jak przygotować się na spotkanie biznesowe?
Zapraszamy do zapoznania się z artykułem gościnnym autorstwa Agencji Reklamowej 13design.pl.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-03-21, 13:16
Gry symulacyjne pomagają wybrać kandydatów do pracy
Zapraszamy do zapoznania się z wywiadem przeprowadzonym z Panią Weroniką Sierant, HR Managerem w firmie Smart MBC dla Newsrm.pl.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-03-15, 09:08
Jak napisać list motywacyjny?
Zapraszamy do zapoznania się z tekstem Weroniki Sierant, HR Managerem w Smart MBC, dla portalu Sukces Pisany Szminką.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-02-16, 14:45
Testy psychometryczne w procesie rekrutacji
Zapraszamy do zapoznania się z tekstem Weroniki Sierant, HR Managerem w Smart MBC, dla portalu Sukces Pisany Szminką.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-01-28, 14:57
Idzie nowe, czyli trendy HR na 2016 rok
Z Nowym Rokiem idzie „nowe”. Rozpoczyna się snucie nowych postanowień, planów, obieranie nowych i nieznanych dotąd dróg. W branżowe drzwi zaczynają pukać nowe trendy.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-01-27, 11:30
Recenzja Smart CV na blogu
Zapraszamy do lektury recenzji Smart CV opublikowanej na blogu przymiotnik.blogspot.com
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-01-22, 10:17
Zwróć uwagę pracodawcy – stwórz profesjonalną wideoprezentację
Zapraszamy do zapoznania się z tekstem Marty Pabisiak, Specjalisty ds. PR w Smart MBC, dla portalu Sukces Pisany Szminką.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-01-22, 09:49
Jak stworzyć nowoczesne CV?
Zapraszamy do zapoznania się z tekstem naszego specjalisty, Sandry Kluzy, Marketing Managera w Smart MBC, dla portalu Sukces Pisany Szminką.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2016-01-08, 09:57
Wideorekrutacja zastąpi tradycyjne rozmowy kwalifikacyjne?
Zapraszamy do zapoznania się z wypowiedzią Prezesa Zarządu Smart MBC, Pana Patryka Mordela, dla infoWire.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2015-12-23, 10:39
Nasz specjalista, Sandra Kluza, jurorem w konkursie bohaterowieHR!
Pani Sandra Kluza zostanie jurorem w konkursie bohaterowieHR organizowanym przy V Edycji Warszawskich Dni Rekrutacji.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2015-12-16, 10:12
W świecie pisma - analiza grafologiczna w rekrutacji
W Szwajcarii korzysta z niej 11% firm. Daje możliwość określenia predyspozycji kandydata do zajmowania określonego stanowiska pracy.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2015-11-23, 10:58
Tych 4 rzeczy nigdy nie mów rekruterowi!
Zapraszamy do zapoznania się z artykułem gościnnym autorstwa portalu Interviewme.pl.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2015-11-16, 11:12
Kreatywne CV to szansa dla osób z małym doświadczeniem zawodowym
Zapraszamy do zapoznania się z wypowiedzią naszego specjalisty, Pani Weroniki Sierant, dla Newseria BIZNES.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2015-11-09, 08:37
Recenzja Smart CV
Zapraszamy do lektury recenzji Smart CV opublikowanej na blogu marketingowym Fari.pl
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2015-10-12, 10:00
Wywiad dla portalu Osobyzasoby.pl - Psychometria
Czy wykorzystanie analiz psychometrycznych w rekrutacji wyszło z mody? A może po prostu bardziej świadomie po nie sięgamy? No właśnie – kiedy warto rozważyć wykorzystanie psychometrii w procesie rekrutacyjnym, z jakimi wyzwaniami się to wiąże i w rekrutacji na jakie stanowiska okaże się najbardziej pomocna – o tym, specjalnie dla Was opowiada Weronika Sierant, HR Manager w firmie Smart MBC, która na co dzień zajmuje się wykonywaniem analiz psychometrycznych.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2015-10-09, 12:19
Wypowiedź naszego eksperta dla INNPoland.pl
W lipcu urzędy pracy podjęły decyzję o wykreśleniu z rejestru bezrobotnych 9,8 tys. osób. Pomimo proponowania im ofert pracy lub innej formy pomocy – te decydowały się je odrzucać. Liczba ta wzrosła blisko dwukrotnie w porównaniu do ubiegłego roku – donosi „Dziennik Gazeta Prawna”. Często osoby zarejestrowane w pośredniaku wolą pracować w szarej strefie. Do tego nie chcą przyjąć zatrudnienia w formie umów cywilnoprawnych, które często oferują im urzędy.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2015-10-08, 14:58
Wywiad dla portalu Osobyzasoby.pl - Wideorekrutacja
Czym się różni wideorekrutacja od rekrutacji poprzez skype? Jak można sprytnie usprawnić proces rekrutacyjny przy napiętym harmonogramie i ograniczonych zasobach? Kiedy warto skorzystać z zalet wideorekrutacji? Zapraszamy na wywiad na temat wideorekrutacji z Sandrą Kluzą, Marketing Managerem w firmie Smart MBC.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2015-10-08, 14:47
Wywiad dla portalu Mediarun.pl
O skutecznych sposobach rekrutacyjnych, nowych technologiach i wyzwaniach, które stoją przed branżą HR opowiada Patryk Mordel, właściciel marki Smart MBC i Prezes Zarządu.
Recenzje i wypowiedzi eksperckie
2015-10-08, 14:25
Biuro prasowe dostarcza WhitePress
Copyright © 2015.  Dla dziennikarzy | Zgoda cookies